Een nieuw schooljaar, een nieuwe planning.

Na zes weken vakantie was het vandaag weer tijd om vol nieuwe energie aan de slag te gaan.
Dit schooljaar ben ik de vaste juf van 17 lieve, nieuwsgierige en grappige kleuters. Op Pinterest heb ik al heel wat leuke pins verzamelend met leuke ideeën om o.a. met de naaimachine te maken.  Het maken van een verjaardagskroon staat bijvoorbeeld op mijn “to do list”

Hoewel ik het heerlijk vind om vakantie te hebben vind ik het ook heel fijn om weer aan het werk te zijn omdat ik het meest productief ben als mijn dagen een duidelijke structuur hebben. Dus naast mijn werkzaamheden als leerkracht heb ik een week indeling gemaakt. De maandag en dinsdag zijn de dagen die ik heb gereserveerd voor het bijwerken van mijn blog en het maken van nieuwe vlogs voor Keper & Twill, Bernina en de Knipmode en de vrijdag is mijn vaste dag voor mijn werkzaamheden voor Keper & Twill.  Ik heb al een aantal leuke ideeën op de planning staan dus hou de website in de gaten.

Elke maand maak ik een vlog voor de Knipmode waarin ik vertel waarmee ik zoal bezig met. Vandaag kwam mijn derde filmpje online. Hieronder kun je het filmpje bekijken.

Ronald heeft trouwens tijdens onze hele vakantie ook geVlogt: Zijn youtube kanaal is te vinden op YouTube.com/Ronaldhnl (vergeet niet te Subscriben) en de vakantie trip begint ‘echt’ op vlog 4