Mijn nieuwe werkruimte

Na onze verhuizing in september heb ik hard gewerkt om mijn nieuwe werkruimte in te richten. Het leuke van het inrichten van een nieuwe ruimte is dat je de mogelijkheid hebt om na te denken over de vraag “Hoe wil ik het hebben?” en dan komt de uitdaging om te kijken of deze wensen ook haalbaar zijn.

ronaldhelmstrijd-5079   ronaldhelmstrijd-5083

Na diverse bezoekjes aan de Ikea, heel wat schuiven met meubels en het nodige uitzoekwerk heb ik een heerlijke werkplek die ik graag met jullie wil delen.

ronaldhelmstrijd-5085   ronaldhelmstrijd-5084

Ik heb een hoekje gemaakt waar ik mijn werk kan strijken en waar mijn strijkpers staat. In de bak eronder bewaar in o.a verschillende soorten vlieseline en mijn tailor board.

ronaldhelmstrijd-5088   ronaldhelmstrijd-5091

Bij het raam staan mijn naaimachine, een Bernina 440 G en mijn lockmachine een Bernina 1150 MDA.

En in het midden van de ruimte een in hoogte verstelbare tafel van de Ikea, heel makkelijk voor het tekenen van patronen en het knippen van stof. Doordat de tafel omhoog kan hoef ik niet meer voorover te staan wat veel rugpijn voorkomt.

profile-pic-5

2 gedachten over “Mijn nieuwe werkruimte

  • Hi Monique, wat een heerlijke werkruimte! Ik ben voor mijn naaikamer op zoek naar een kniptafel en een van de overwegingen is het verstelbare Ikea bureau. Het lijkt wat minder robuust dan een aantal andere opties, maar is natuurlijk wel lekker veelzijdig. Bevalt het jou voor knippen en patroontekenen?

    • Hoi Marianne,

      Het bureau bevalt heel erg goed. Scheelt heel wat rugpijn 🙂 Zeker een aanrader dus! Het is even een investering maar na mijn idee zeker de moeite waard!

Reacties zijn gesloten.