De wedstrijd tot nu toe en resultaten van week 5

Wat gingen de afgelopen weken snel! En wat was het een bijzondere ervaring.  Aan het begin van het jaar schreef ik mezelf in voor de Knipster wedstrijd onder het mom van “niet geschoten is altijd mis” en wat was ik blij verrast toen ik hoorde dat ik was uitgekozen om mee te doen met de Knipster wedstrijd.

Het avontuur begon met een briefing per email waarin alle opdrachten werden uitgelegd. Daarna werden we uitgenodigd bij Nooteboom Textiles om stoffen te komen uitzoeken voor de opdrachten. Op het blog van BERNINA schreef ik over deze bijzonder ervaring.

De eerste week was het thema ” zwart/ wit” en voor dit thema maakte ik een vrijetijds-outfit voor tijdens het terrein rijden (4×4 offroaden). Deze eerste week won ik de publieksprijs. Super leuk!

De tweede week was het thema “vintage” er hiervoor maakte ik een speelse combinatie van een badpak met een (omslag) rok.

De derde week was het thema “in de stijl van maxima”. Deze week maakte ik een feestelijke jurk. Met een speelse petticoat die ik afwerkte met een gouden biaisband voor extra koninklijk tintje.

De vierde week (een van mijn favoriete thema’s) was “flower power”. Deze week maakte ik een tuinbroek met een bijpassend topje. Super blij ben ik met deze nieuwe kledingstukken. En met deze opdracht won ik de juryprijs.

De vijfde week was het thema ” Boho chic”. Ik heb erg moeten zoeken bij dit thema voordat ik wist wat ik wilde gaan maken. Het koste heel wat zweet en zelfs een (frustratie) traantje maar ik was uiteindelijk heel blij met het resultaat. En deze week won ik zowel de jury als de publieksprijs! Hieronder  de foto’s van Boho chic. Het laatste thema is “de ultieme feestjurk” 🙂 in mijn volgende post zal ik hier meer over vertellen.

ronaldhelmstrijdFotografie-5925 ronaldhelmstrijdFotografie-5961 ronaldhelmstrijdFotografie-5902 ronaldhelmstrijdFotografie-5907 ronaldhelmstrijdFotografie-5997 ronaldhelmstrijdFotografie-5918 ronaldhelmstrijdFotografie-5991b ronaldhelmstrijdFotografie-5892