Week 4 van de Knipster- wedstrijd

Een lange tijd kon ik me niet voorstellen dat de tuinbroek ooit weer in de mode zou komen.
Hoewel ik vroeger een groot fan was van de tuinbroek hoorde dit kledingstuk toch lange tijd op het “no go” lijstje.
Maar de tuinbroek is weer helemaal terug van weg geweest! Het model is wel wat strakker (en hipper?) dan vroeger en met veel plezier waagde ik me daarom aan de tuinbroek uit de Knipmode.

Voor deze tuinbroek gebruikte ik een vrolijke stof met een bloemenprint, want het thema van deze week is “flower power”. Het patroon is gemaakt voor een stretch stof en omdat mijn stof weinig stretch heeft heb ik het patroon iets aangepast. Ook het achterpand paste ik iets aan door het van een pasje te voorzien. Verder liet ik het patroon zoals het was. Voor het doorstikken gebruikte ik speciale garen zodat deze beter opvielen. En ik weet zeker dat ik deze nieuwe broek met veel plezier zal gaan dragen.

De look maakte ik compleet met een topje uit de Knipmode van April. Een vrolijke zomerse look. Daar word je toch blij van?

Hieronder een aantal foto’s van de flower power shoot.

 

ronaldhelmstrijdFotografie-5679 ronaldhelmstrijdFotografie-5680 ronaldhelmstrijdFotografie-5694 ronaldhelmstrijdFotografie-5697 ronaldhelmstrijdFotografie-5711 ronaldhelmstrijdFotografie-5715 ronaldhelmstrijdFotografie-5746