Een ‘Kattige’ blouse :-)

Toen ik deze stof tijdens het “Stoffen Spektakel” zag wist ik meteen dat ik er een blouse van ging maken.
Door de verhuizing en alles wat daarbij kwam kijken verdween de stof onderop de stapel in de kast.
Maar inmiddels heb ik mijn draai gevonden in het nieuwe huis en ben ik volop bezig met naaien en lesgeven.

De laatste maanden ben ik achter de schermen druk bezig geweest met het uitwerken van leuke patronen voor Keper & Twill, en deze blouse wil ik alvast met jullie delen. ย Een goede blouse is een ideaal kledingstuk voor in je kledingkast, je kunt hem makkelijk combineren en afhankelijk van het stofje dat je kiest, netjes of juist heel speels maken.

De kraag had ik in eerste instantie andersom bedoelt maar tijdens het naaien heb ik niet helemaal goed opgelet en oeps! toen zat de kraag verkeerd om ๐Ÿ™‚ Maar dat is het leuke van zelf kleding maken een ‘ foutje’ kan soms heel leuk uitpakken.
ronaldhelmstrijdFotografie-5313

Deze versie heb ik bewust rustig gehouden omdat de stof al behoorlijk aanwezig is. Maar van het patroon komen verschillende varianten zodat je hem helemaal kunt samenstellen naar je eigen wensen.

ronaldhelmstrijdFotografie-5337

Ondanks dat het al december is en de ย eerste kerstversiering is opgehangen is het buiten nog heerlijk weer en lijkt het er nog niet op dat we een witte kerst gaan krijgen. Het is in ieder geval heerlijk weer om te wandelen en dat vindt Ben, onze hond, ook.

ronaldhelmstrijdFotografie-5319
Op het achterpand heb ik een pasje gemaakt en een plooi ๐Ÿ™‚ Nu is het een lekkere vrijetijdsblouse geworden die ik zeker vaak uit de kast ga halen.
ronaldhelmstrijdFotografie-5321

Onze stoere hond ๐Ÿ™‚

Het patroon zal begin 2016 beschikbaar zijn. Op de hoogte blijven? Like dan onze Facebookpagina: Keper & Twill en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen ๐Ÿ™‚