Mijn eerste post voor BERNINA

Een kleine ander halve week geleden maakte ik al een post over het DIY project wat op de planning stond.

Ondanks dat het project al een kleine week klaar staat heb ik even gewacht met het publiceren want in mijn eerste post voor de BERNINA vertel ik meer over deze tas.

Ja, je leest het goed,BERNINA.  Vanaf vandaag hoor ik officeel bij het BERNINA-expert team en zoals je misschien wel begrijpt, ben ik best een beetje trots. Naast leuke post op mijn eigen blog zal ik dus ook regelmatige schrijven voor de BERNINA.  Nieuwsgierig geworden? klik hier om naar mijn eerste post voor BERNINA te gaan.

Onder het kopje download patronen vind je een link naar een video tutorial voor het maken van een boodschappentas. Een leuk project dat ook uitermate geschrikt is voor beginners. In de film laat ik je stap voor stap zien hoe je een tas maakt. Ook vind je er een handige checklist en het patroon zodat je meteen aan de slag kunt.

Heel veel plezier met het maken van de tas en een creatieve groet,

Monique

ronaldhelmstrijd-5135-2   ronaldhelmstrijd-5131-2    ronaldhelmstrijd-5126-2