Kringloopschatten

Voor de een plek waar ze alleen maar rommel en oude spullen verkopen en voor de ander een plek waar je met een beetje geluk mooie schatten kunt vinden, de kringloop.

Ik hoor bij de laatste categorie  en op een vrije middag ga ik dan ook graag even langs de kringloop. Naast leuke vintage meubels heb ik ook al een aantal leuke stoffen en mooie boeken gekocht.
Mijn tweelingzusje is net zo’n grote fan van de kringloop en vandaag hebben we samen een bezoekje gebracht aan de Noppes in Velsenbroek. ¬†Hieronder een aantal foto’s van leuke en handige dingen ze verkochten.

IMG_9862IMG_9859

Ze hebben bij de kringloop een grote verzameling boeken bijvoorbeeld over het maken van teddyberen en oude handwerkboeken, leuk ter inspiratie.

IMG_9858IMG_9860
Ook verkochten ze mooi oude naaimachines en heel handig;een grote bak met risten voor slecht 50 cent per stuk.

Bij het rek van de stofjes heb ik een mooie blauwe lap gevonden voor slechte 2.50 euro. De lap heeft een soort denim structuur en is aan de binnenkant bewerkt met een waterafstotende laag.

Mijn eerste idee is om er iets van te maken voor mijn neefje die deze week (waarschijnlijk) geboren geboren. Binnenkort zal ik jullie showen wat het is geworden.
IMG_9857IMG_9865